Gaited Experience

Data cursusdag:

14 Mei 2023 in Moerstraten (Noord- west Brabant)


Een belevenis zal het zijn namelijk!

Deze training zal zowel digitaal als fysiek zijn. Ter voorbereiding krijg je 2 modules op je digitale deurmat die jij alvast kan doorlopen met je paard.  Nog vóórdat jij een fijne, leerzame & hele gezellige cursusdag te gemoed gaat.

Tijdens de cursusdag zelf krijg je veel begeleiding en zal je met een kleine groep gelijkgestemden samen gaan leren. De fysieke lessen die je op de dag zelf krijgt is maatwerk van wat jij en/of je paard op dat moment nodig hebben.

Als afsluiter van de Experience hebben we 2 weken later ook nog een digitale nabespreking. Dan kan je nog je extra vragen stellen met een eventuele video om te bespreken.

Intake gesprek

We bespreken het volgende in het intakegesprek:

  • Wat had je verwacht toen je je paard kocht?
  • Waar loop je nu tegenaan?
  • Wat wil je bereiken/ naar toe groeien met je paard
  • Wat is je doel?
  • Wat is jou hulpvraag aan mij

Online modules

Voor een extra toffe beleving van deze training geef ik je van te voren alvast een paar opdrachten en veel uitleg. Dit kan je geheel in je eigen tijd bekijken en luisteren. Door deze opdrachten van te voren te doen kunnen we grote stappen maken als we elkaar zien.Lesdag

Ontmoet een kleine club gelijkgestemden tijdens deze dag. Ervaar de kracht van het leren met en van elkaar. Naast de gezelligheid die het te bieden heeft. Ieder krijgt 2 lessen deze dag. Hierbij ga ik met jou en jouw paard aan de slag.

Je leert op zo'n dag als deze veel van elkaar, door elkaar te zien met begeleiding, met wat ik vertel & natuurlijk kun je alle vragen aan mij stellen.

Je paard heeft een eigen plek gedurende de dag. Aan de innerlijke mens & paard wordt ook absoluut gedacht.
Nu dat je daar allemaal niet meer over na hoeft te denken kun je een onbezorgde, leerzame cursusdag hebben! 

Nabespreking

Je hebt als een spons alle informatie opgezogen van de modules en de dag en mag het zelf gaan doen. 
Het blijkt misschien toch iets lastiger te zijn of je gaat als een speer vooruit. Er kunnen nog wat vragen bij je opgeborreld zijn. De groep was ook zo tof dat je eigenlijk wel meer wilt. Het is ten slotte verslavend!
Om al die redenen geef ik nog een nabespreking. Hier heb je de mogelijkheid om nog alle vragen te stellen die je hebt. Ook als je nog even wil dat we naar een zelfgemaakte video kijken om nog verder te komen. Dan kan dat!

onderwerpen

Gymnastisering

Je paard soepel en in balans laten lopen is soms een hele kunst. Om te zorgen dat je op een fijne & leuke manier kan gymnastiseren terwijl het niet saai wordt voor jou of jouw paard. Dit leer ik je graag met liefde! 

Tempo

Oh wat kan dat een uitdaging zijn. Het begint vaak al in stap. Vaak stapt het gemiddelde gangenpaard voor ze bij me aankloppen, HEEL HARD!
Laat staan hoe dit er uitziet in de andere gangen. Veel onbalans kan hier een rol in spelen maar ook het steeds iets sterker worden van het lichaam, enthousiasme voelen van de nieuwe mogelijkheden. Plat-door-de-bocht galop gaan we namelijk vanaf nu ook niet meer willen, of wel? 

Houding

Hoe zit je? Hoe loopt je paard. Is er nog meer te veranderen/ verbeteren of gaat het eigenlijk alleen nog om details. Het makkelijker maken van hulpen, het verfijnen. Dat zou fijn zijn!

flexibiliteit en onbalans

Dit is een behoorlijk thema bij de meeste gangenpaarden.

Heb je een andere hulpvraag voor de Experience?
Ik kijk graag met je mee

Deel dit met mij. Zo kan ik de training nog specialer maken en wie weet is jouw hulpvraag ook een hulpvraag van je medecursist! 
Schroom dus niet om het even met mij te willen delen. 

Naam
Email Adres
Bericht
0 of 350


Jouw investering

Gaited Experience

incl BTW en Lunch. excl mogelijke stallingskosten voor je paard tijdens de cursusdag
€ 350

/-

Inclusief

  • 2 Digitale masterclasses
  • Een cursusdag, een toffe locatie & leuke mensen
  • Incl. Lunch
  • Een plek voor je paard, gedurende de dag
  • 2 weken later, groepsnabespreking via Zoom

Wat anderen zeggen

Odette

"Eindelijk lekker tölten, soms nog wat rommelig, maar daar wordt aan gewerkt. Met dank aan de les van Temba Burrill, die kwam er al snel achter welke hulpen (meer teugel contact en meer been ) bij Mercy nodig waren voor de tölt. Hiervoor ging ze alleen in foxtrot, dit zit toch een stuk comfortabeler. En hele stukken met de oortjes naar voren. "

Esther

"Met jouw professionele hulp komen we er wel Temba! We zijn er blij met je leerzame lessen!"

"Buiten marcheert hij al zo goed en nu leren we eindelijk zijn vertrouwen te winnen in de bak! Temba is een topper"Mijn naam is...
Temba Burrill

Gedreven met passie
Wil ik jou verder helpen om jouw paard beter te leren begrijpen, veel kennis te delen & veel plezierige ritten te bezorgen.
Dankzij mijn opleiding ben ik gecertificeerd IGV Trainer C. Vele paarden zijn door mijn handen gegleden en heb ik voor een transformatie mogen zorgen. Ook ruiters die deze transformatie al hebben ervaren. Soms is het fysiek, soms een mindset en regelmatig bleek dit allebei te gelden. Voor mij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodat je veel kan leren. Vaak maken we het ingewikkelder in ons hoofd dan nodig. Door stapsgewijs te werk gaan in de cursus is het behapbaar en heel leerzaam. Met Gaited Experience wil ik jou een boost geven in je eigen training zodat je in vertrouwen vooruit kan.
Geen vraag is te gek voor mij, dus stel ze dan kan ik je zo goed mogelijk 
Wil je graag meer weten over mij klik dan nog even verder.


Lees de laatste

Blog berichten