Healing en/of reading van je dier

Dieren vragen om energetisch contact, ze vragen om verbinding.
Terwijl ik bezig ben met een sessie over bijv gedrag of iets anders kan het zomaar zo zijn dat ik heel snel en veel informatie krijg van je dier.
Regelmatig komt een dier zich in het verhaal mengen en geeft mij informatie die ik op voorhand niet kan bedenken. Dat maakt ook dat elke healingsessie een uniek & magisch moment is.
Het besef dat die boodschap écht van je dier af komt en zich feilloos kan uiten. Met de vragen waar je mee zit en waar je mee rondloopt. Dat je die gewoon mag en kan vertellen.

Praat met je dier (mag ook in gedachten) want ze verstaan je. Ook al versta jij je dier misschien (nog) niet.

Versta jij je dier? Hoor jij ze ook? Nee? Laat mij je vertaler zijn voor je dier. Boek een healing/reading voor je paard en/of ander dier waarmee je duidelijkheid & vertrouwen haalt uit het contact.

Laatst had ik een online sessie met zorgen, grote en kleine zorgen. Het mocht er zijn en hun hart werd gelucht. Ineens komt het paard in kwestie zich in het verhaal mengen.

Niet in letterlijke zin. Wel op energetisch niveau.
“Geef me/ons de tijd om te wennen en geef me de begeleiding die ik van je gewend ben”. Ik ga niet terug naar mijn oude stal!

Die boodschap kwam aan en ineens kwam het besef bij hun dat ik met hun paard communiceerde. Dat ik hem kon ‘verstaan’ terwijl ik hem nog niet heb ontmoet. Ik krijg soms ineens boodschappen door. Ze willen zelf graag gehoord en gezien worden.

Het was een magisch en bijzondere sparringsessie.

Ook dit energetisch contact hoort bij mij. Voor mens en dier. In mijn trajecten, begeleiding en programma’s zit dit contact verweven.
Het voelt licht, makkelijk om het te doen maar ook bevrijdend en krachtig om het mee te geven.

Hoe gaat het in zijn werk?
Boek een healing, dan neem ik z.s.m. contact met je op. Daarna stuur je een foto en mogelijke vragen naar mij toe.
Vervolgens gaan we een zoomsessie inplannen.
Veel mensen voelen tijdens deze sessie zelf ook het contact of merken dat de boodschappen liefdevol resoneren met hoe zij hun dier (her)kent.
Dit gun ik jou ook.

Mocht het zo zijn dat je de healing liever op afstand wilt zonder zoomsessie, dan zal ik de informatie naar je doorsturen via Email of Whatsapp.

Healing/ Reading voor je dier

Sessie

  • het duurt zolang het nodig. Vaak rond een uur
  • online via Zoom of via Whatapp/e-mail

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee

Over mij

Hoi,

Ik ben Temba

Als klein meisje kon ik allerlei dieren verstaan. Op een hele andere manier dan men altijd gedacht had. Een hele eigen wereld waar ik eigenlijk nooit over sprak. Dat was soms wel eenzaam maar tegelijkertijd kon ik zo veel zonder spraak door alleen maar in te voelen. 
Sinds een aantal jaar weet ik hoe 'spot on' mijn heldere gave zijn.
Ik voel me dankbaar dat ik daardoor vele dieren én mensen heb geholpen. Soms heb ik het zelf niet eens in de gaten en ik ben al in contact met een onbewuste 'laag'.

Laat je me weten als ik wat kan doen voor je dier?

Heel mooi wat je mocht horen! Zo kloppend.
Super bedankt. Dit betekent al zoveel voor me!

Eigenaresse van Fi

Harry was een hoopje niks. Hij kwam niet van zijn plek en hij wilde eigenlijk weinig doen. 
Op de een of andere manier heeft Temba hem kunnen 'unlocken' na een sessie.
Zijn deken van rouw gleed van hem af en hij ging op avontuur! Op de meest gekke plekken treffen hem nog steeds aan. Ook is hij in contact met alle dieren en mensen op het erf. Iets wat hij voor die sessie absoluut niet deed. 
Zijn stress was direct weg. Nu is hij vooral;
King Harry!

Angela