Gaited Café

Kom gezellig (online) samen. Lekker kletsen vanuit je eigen huis!
Zo maken we ons eigen feestje. Ontmoet gelijkgestemden, stel elkaar vragen &

deel je avonturen met ons. Wil je er ook bij zijn? 
Gauw aanmelden dan!

Wat anderen zeggen;

"Maandelijks komen we online samen. We leren elkaar kennen en hebben het soms ook over onderwerpen buiten onze paarden om. Ik kijk er naar uit om de volgende keer weer te komen." 

Gratis online Gaited café

Tijdens ons café kun je er zelf in of uitstappen. Al haak je maar een half uurtje aan, het is mogelijk. We werken via Zoom. Zo hebben we hele uiteenlopende onderwerpen, denk aan;  gezondheid van onze paarden (soms ook van onszelf), gangen, buitenrit, gymnastiseren of hebben we andere thema's

Wat ontvang je van te voren.

Ongeveer een week voordat de deuren naar het café open gaan, stuur ik je een e-mail met de juiste link voor een zoom meeting om te zorgen dat je er in kan. Mocht je niks ontvangen hebben stuur mij dan even een berichtje naar: 0611084900. Dat is er wellicht onverhoopt wat mis gegaan. Zorg dat jij zoom op je apparaat hebt staan. Beeld en geluid goed hebt én voor jezelf iets voor jouw innerlijk mens (hapje/drankje) heb.

In het café

Tijdens het café gaat het over allerlei onderwerpen. Ook jij kunt hier gewoon een rol in spelen. Heb jij een onderwerp waar je het graag over wil hebben of misschien ook wat vragen die je ons wil stellen. Maak er lekker gebruik van! 

Aan het eind

Heb je mensen (beter) leren kennen en heb je de mogelijkheid om contacten te maken buiten het café om. Bijv. via social media en je zou telefoonnummers uit kunnen wisselen als er behoefte is. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat jij er zelf van hebt gevonden.

About Temba

Tijdens het Gaited Café ben ik jullie host. Met mijn bedrijf Connecting Gaits wil ik niet alleen gangen verbinden maar ook mensen met elkaar verbinden. Elkaar beter leren kennen

Heb je vragen?

Waar wacht je nog op? Meld je aan voor het Gaited Café!