Over Mij

Heb je mijn podcast al ontdekt?
Abonneer om naar je favoriete afleveringen te luisteren

Brenda

Ik vind je podcast erg leuk en ook heel prettig om naar te luisteren! Je hebt gewoon een prettige stem om naar te luisteren en het enthousiasme en de kennis die je hebt die maken het compleet

Over Temba Burrill

Gedreven met passie
Wil ik jou verder helpen om jouw paard beter te leren begrijpen, veel kennis te delen & veel plezierige ritten te bezorgen.
Met een holistische kijk, strevend naar fijn resultaat én een flinke dosis kennis neem ik je graag mee op reis. Want! We gaan zeer waarschijnlijk een hele hoop pan-nen-koek-en bakken! Door te buigen, te strekken, te vertragen, mogelijk spierpijn te krijgen en hersens te kraken. Hierin neem ik je stapsgewijs mee en zal ik het zo duidelijk mogelijk te maken in begrijpende taal.


 Temba


Door heel divers en breed binnen de gangenpaardenrassen en -kruisingen kennis op gedaan te hebben en een opleiding Gangenpaardentrainer en -instructeur gevolgd te hebben in Duitsland, kan ik alle paarden met extra gangen begeleiden. Dat betekent dat ik jou binnen mijn aanbod zeker op weg kan helpen.
Ook als je een verdenking hebt op extra gangen bij jouw paard én je hier graag in wil verdiepen. Dan mag je contact opnemen.
Wil je het alleen weten en er verder niks mee doen. Dan kan ik je helaas niet helpen.

Van Quick-fix oplossingen hou ik niet. Wél enorm van duurzame, op lange termijn denkende oplossingen.
Vandaar dat ik trajecten aanbied en dat er trainingen te volgen zijn waarbij ik veel kennis deel om je zo goed mogelijk verder te helpen. Tijdens mijn trajecten en trainingen kijk ik naar karakter en persoonlijkheid. Naar jullie verbinding, doordat ik makkelijk energetisch contact maak voel ik op meerdere lagen jullie verbinding. Daar waar nodig kan zijn, kan ik dan ook een vertaalslag maken om jullie nog dichterbij elkaar te brengen.
Wat óók belangrijk voor mij is, is dat ik paard én mens samen mee neem in mijn 'kijk'. Zoals bijv. de houding van jullie beiden. Onafhankelijk maar ook samen met elkaar. 

Andere passies en interesses: 
Onze 2 lieve dochters. Wij volgen onze kinderen het liefst vanuit hun eigen intrinsieke motivatie en natuurlijke behoeftes.
Voedselbossen & permacultuur
Fotografie & natuur
In natuur waterdippen (meestal met vrienden); Weerbaarheid & Immunsystem verhogen.
Gebruik ik graag mijn gezond verstand.
Creatieve uitspattingen: Macrame plantenhangers, halsbanden, hoofdstellen ect
Plantenbieb Grave in onze voortuin
Rooibos en Pure chocolade (Ai, Pleasure my dear)
Op de chocolade na, eet ik weinig suikers en eet ik zolang ik me kan herinneren vegetarisch bijna volledig vegan.

        Hallo mooi mens!       

Fijn dat je er bent

Kan je geen keuze maken in het aanbod?

Wil je weten of er iets voor jou is? Laten we dan even in contact komen via een gratis inspiratiegesprek. Hierbij kijken we wat ik voor je kan betekenen en geef ik je tips mee om verder aan de slag te kunnen.