Gaited Magazine! 

Een magazine speciaal met trainingsverhalen, puzzels, rassenkennis en andere leuke informatie over Connecting Gaits en/of Gangenpaarden

Door het Gaited Magazine aan te vragen ontvang je nog meer e-mails met extra gangenpaardenweetjes & -inspiratie.

Waarom het Gaited Magazine?

Doordat ik op beurzen ben gaan staan met een stand en soms een demonstratie gegeven heb ontstond het idee om het Gaited Magazine van Connecting Gaits te maken. Ik wist me geen raad waar te beginnen. Dus ik vroeg om hulp. Hulp van Myrthe en zo hebben we samen het Gaited Magazine in het leven geroepen. Het moest net echt maar toch een beetje anders zijn. 

Gewone visite kaartjes vond ik niet passend. Ik wilde iets waarin ik verhalen, weetjes, puzzeltjes in kon verwerken. 
Een zeer uitgebreid visitekaartje. Ik heb er zo ontzettend veel leuke reacties op gekregen dat ik besloten heb om het als PDF online te zetten. 
In de toekomst komen er vast meer edities. Deze zal je ook ontvangen als je je al een keer hebt aangemeld voor het Gaited Magazine. 

"

Heel veel leesplezier
- Myrthe Blom & Temba Burrill - 

Wat anderen zeggen

"

Vandaag alweer de laatste les van het mastering gaits traject wat ik met Blue bij Temba heb gevolgd.

Door de verhuisperikelen misschien iets minder ver gekomen dan van tevoren gehoopt. Maar wat hebben we veel geleerd en een hoop mooie stappen gezet. Trots op ons

De basis is er, komende tijd verder trainen en meters maken met tolt / viertakt 


Maaike 

Kentucky Mountain horse

"

Vanmorgen eerst een lekker ritje gemaakt met m’n grootste vriendin en daarna een gezellige zoom sessie met de allerleukste en allerliefste juf Temba. Zonder haar zouden deze ontspannen ritjes er niet geweest zijn Wat zijn Maan en ik gegroeid samen de afgelopen maanden Zoveel meer rust, begrip en de ontspanning gevonden dankzij de hulp van onze juf Chantal

IJslander

"

Wij hebben veel vooruitgang geboekt met de lessen en tips van Temba. Echt een aanrader!Brenda

Gaited Criollo

Mijn naam is...
Temba Burrill

Gedreven met passie
Wil ik jou verder helpen om jouw paard beter te leren begrijpen, veel kennis te delen & veel plezierige ritten te bezorgen.
Met een holistische kijk, strevend naar fijn resultaat én een flinke dosis kennis neem ik je graag mee op reis. Want! We gaan zeer waarschijnlijk een hele hoop pan-nen-koek-en bakken! Door te buigen, te strekken, te vertragen, mogelijk spierpijn te krijgen en hersens te kraken. Hierin neem ik je stapsgewijs mee en zal ik het zo duidelijk mogelijk te maken in begrijpende taal.

Door heel divers en breed binnen de gangenpaardenrassen en -kruisingen kennis op gedaan te hebben en een opleiding Gangenpaardentrainer en -instructeur gevolgd te hebben in Duitsland, kan ik alle paarden met extra gangen begeleiden. Dat betekent dat ik jou binnen mijn aanbod zeker op weg kan helpen.

Lees de laatste

Blog Berichten

© 2024, Connecting Gaits    I       I