Leer meer over Flexibiliteit & Balans bij Gangenpaarden

Er zitten veel raakvlakken maar ook diverse vormen van onbalans. Wil jij ontdekken welke vormen jouw gangenpaard heeft? Lees het gauw in het gratis E- Book

Door het E-book aan te vragen ontvang je nog meer e-mails met extra gangenpaardenweetjes & -inspiratie.

Wat is onbalans bij gangenpaarden?

Als ik het hebt over (trainingsgericht) onbalans dan kijk ik naar hoe en waar het paard uit balans rolt, 'valt' of huppelt. Of passen overgeslagen worden om in balans te blijven bijvoorbeeld. Maar ook vind ik het belangrijk om goed naar de houding en zit van de ruiter te kijken. 

Tijdens mijn trajecten en cursussen kijk ik graag met je mee waar, wanneer en hoe je je gangenpaard kan ondersteunen.
 
Niks is fijner dan een goed gebalanceerd gangenpaard met goed gescheiden gangen. Pas dan kun je je samen genieten van een fantastische buitenrit.

"

Herken de onbalans van je gangenpaard, om vervolgens deze onbalans te kunnen ondersteunen.
Zo rijdt je naar meer balans en ontspanning!
- Temba Burrill - 

Wat anderen zeggen

"

Vandaag alweer de laatste les van het mastering gaits traject wat ik met Blue bij Temba heb gevolgd.

Door de verhuisperikelen misschien iets minder ver gekomen dan van tevoren gehoopt. Maar wat hebben we veel geleerd en een hoop mooie stappen gezet. Trots op ons

De basis is er, komende tijd verder trainen en meters maken met tolt / viertakt 


Maaike 

Kentucky Mountain horse

"

Vanmorgen eerst een lekker ritje gemaakt met m’n grootste vriendin en daarna een gezellige zoom sessie met de allerleukste en allerliefste juf Temba. Zonder haar zouden deze ontspannen ritjes er niet geweest zijn Wat zijn Maan en ik gegroeid samen de afgelopen maanden Zoveel meer rust, begrip en de ontspanning gevonden dankzij de hulp van onze juf Chantal

IJslander

"

Wij hebben veel vooruitgang geboekt met de lessen en tips van Temba. Echt een aanrader!Brenda

Gaited Criollo

De drive om dit E-book voor je te schrijven 

Veel gangenpaardeneigenaren hebben een paard gekocht om de bossen of duinen in te kunnen. Om lange afstanden te rijden in boterzachte gangen. Zoals je altijd gehoord en over gedroomt hebt. Wat nou... Als dit nu ineens voelt als een illusie?
Dat jij dit prachtige gedachte goed HAD. Dan is dit vast niet een heel fijn gevoel en jij maar denken dat je hier alleen in staat.

Dat vele stalgenoten, therapeuten, dierenartsen, hoefsmeden ect niet begrijpen waar je tegen aanloopt. Waarbij altijd maar gezegd wordt; je paard loopt kreupel, je paard is hypermobiel en niet meer te rijden of nog een tikkeltje erger; je paard is atactisch.
Geloof me. Er zijn veel gangenpaarden op deze manier 'afgeschreven' zonder dat er een ervaren gangenpaardenkenner langs is geweest. Dit gaf mij de drive om dit E-book voor je te schrijven. Om je kennis te geven, je zelfvertrouwen te geven en hopelijk genoeg inzichten te geven dat je paard niet ineens 'stuk' is.

Vraag nu aan!

en krijg toegang tot het gratis E-book!

Door het E-book aan te vragen ontvang je nog meer e-mails met extra gangenpaardenweetjes & -inspiratie.

Mijn naam is...
Temba Burrill

Gedreven met passie
Wil ik jou verder helpen om jouw paard beter te leren begrijpen, veel kennis te delen & veel plezierige ritten te bezorgen.
Met een holistische kijk, strevend naar fijn resultaat én een flinke dosis kennis neem ik je graag mee op reis. Want! We gaan zeer waarschijnlijk een hele hoop pan-nen-koek-en bakken! Door te buigen, te strekken, te vertragen, mogelijk spierpijn te krijgen en hersens te kraken. Hierin neem ik je stapsgewijs mee en zal ik het zo duidelijk mogelijk te maken in begrijpende taal.

Door heel divers en breed binnen de gangenpaardenrassen en -kruisingen kennis op gedaan te hebben en een opleiding Gangenpaardentrainer en -instructeur gevolgd te hebben in Duitsland, kan ik alle paarden met extra gangen begeleiden. Dat betekent dat ik jou binnen mijn aanbod zeker op weg kan helpen.

Lees de laatste

Blog Berichten

© 2024, Connecting Gaits    I       I