Mastering gaits

Wil jij weten of dit iets voor jou is? Vraag een gratis inspiratiecall aan

Mastering Gaits

Wil jij graag  1 - 1 begeleiding , 14 weken trainen met je eigen gangenpaard?

Waarbij je een hele waardevolle mix krijgt van theorie en praktijk wat op maat voor jou en je paard gemaakt is?
Met stapsgewijs en heldere uitleg waarbij alles aanbod komt gaat het jou lukken om in 3 maanden met sprongen vooruit te gaan.
Photo by: Myrthe Blom

In deze tijd krijg je wekelijks les.
De ene week digitaal met een incheck moment (dit mag ook met video om te bespreken) en de andere week fysiek bij jou op locatie. Bij de fysieke lessen zal ik ook een (paar) keer even willen ervaren waar je bent en hoe je paard reageert om maatwerk te blijven finetunen. Door ook energetisch in te stemmen lukt het mij om soms tot diepere lagen te komen. Waarbij ik stemmingen, ademhalingen ect snel kan observeren en ervaren. Ik krijg regelmatig de terugkoppeling dat men dit als bijzonder prettig ervaart.

We gaan alles even onder de loep nemen. Beweging en training is 1. Voeding & Harnachement behoren ook bij het paard in het algemeen. Als 1 van deze zaken niet helemaal goed gaat, kan het een oorzaak hebben. Als ik daarin niet de oorzaak aanstip, kan ik niet tot een fijn evenwichtig paard komen. Vandaar dat ik hier ook even bij stil wil staan met je. Wat kan er anders of beter? Wat gaat goed? Weet jij het? Ik kijk graag even met je mee.

Aan het eind van dit mooie traject zul je de gangen beheersen en begrijpen wat je kan doen maar ook goed begrijpen wat je paard doet! Vol vertrouwen 'mastering your gaits'!


Jouw investering

Mastering gaits


€ 3333

,-

Inclusief

  • 1 op 1 begeleiding van Temba
  • Instructie met een fijne opbouw
  • Reiskosten


Ontdek het E-book 'Flexibiliteit & Onbalans bij gangenpaarden'

Hierin staan allerlei verschillende vormen van onbalans beschreven. Welke vorm past bij jouw paard? Lukt het jou zelf om deze onbalans naar de juiste balans te trainen?

Wat anderen zeggen

O. Radier

Rocky Mountain Horse

"Eindelijk lekker tölten, soms nog wat rommelig, maar daar wordt aan gewerkt. Met dank aan de les van Temba Burrill, die kwam er al snel achter welke hulpen (meer teugel contact en meer been ) bij Mercy nodig waren voor de tölt. Hiervoor ging ze alleen in foxtrot, dit zit toch een stuk comfortabeler. En hele stukken met de oortjes naar voren. "

E. Zwaan

Mangalarga Marchador

"Met jouw professionele hulp komen we er wel Temba! We zijn er blij met je leerzame lessen!"

"Buiten marcheert hij al zo goed en nu leren we eindelijk zijn vertrouwen te winnen in de bak! Temba is een topper"Over mij

De belevenis van flinke groei, een boost wil ik graag aan ruiters met hun eigen gangenpaard mee geven.  Soms door hard te werken en soms even een heerlijk moment genieten van het behaalde resultaat. De band die je wil versterken, versterkt hoe meer je onderneemt. Samen iets aan gaat. 
Als je angsten en/of onzekerheden kan loslaten, vertrouwen kan hebben in elkaar.  Het vertrouwen om jouw 'trots briesende' paard te rijden. Jij en ook je paard mogen het gevoel hebben, elkaar te begrijpen. Dat gun ik jou ook.

Het puzzelen met alle gangen maakt het voor mij extra interessant. Er ontstaat iets bijzonders als het lukt. Kwartjes die bij het paard vallen, briezende trotse paarden. Aha momenten bij de ruiter. Het blijft een kick geven.