Gaiting All Over

Ga jij er een heel jaar helemaal voor? Wil jij een jaar lang mijn begeleiding?  

Dit traject is alleen op basis van selectie en klik. Vul hiervoor het formulier in, en je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Wat is gaiting all over?

Een jaar mijn begeleid

Intake gesprek

We bespreken het volgende in het intakegesprek:

  • Wat had je verwacht toen je je paard kocht?
  • Waar loop je nu tegenaan?
  • Wat wil je bereiken/ naar toe groeien met je paard
  • Wat is je doel?
  • Wat is jou hulpvraag aan mij

Op jouw locatie instructie

Je krijgt wekelijks instructie van mij. Om de week kom ik bij jou op locatie, te zorgen dat je vooruit komt en stapsgewijs verder komt. Ook geeft mij dit de gelegenheid om heel even met je paard aan de slag te gaan. Even invoelen en afstemmen. Iets wat ik zelf erg prettig vind om precieze maatwerk te kunnen geven voor jullie beide.


Online Instructie

De andere week krijg je online instructie. Dit doen we d.m.v. zoomgesprek om met video materiaal (eventueel van andere paarden) of je eigen video van het moment, te beoordelen.
Mocht het prettig zijn om een Masterclass van de Gaited Academy te volgen ipv een zoomgesprek, dan kan dit een optie zijn (afhankelijk van de stappen die we doorlopen)

Doel

Mijn doel voor iedereen die de Mastering Gaits met succes door loopt is een soepel en sterk paard waarbij je in verbinding en met een flinke dosis zelfvertrouwen de wereld samen weer aan kan.


Mijn visie

Tijdens al mijn lessen kijk ik altijd ook naar jou als ruiter. Hoe je houding is maar ook hoe je vertrouwen of hoe het mentaal gaat. Dit heeft allemaal invloed op jouw paard. Ook vind ik goed om naar het geheel te kijken, hoe jullie communiceren en samenwerken. Ook worden ALLE gangen van jouw paard 'onder de loep' genomen. Het gaat mij niet om alleen maar een zuivere gang. Als laatst belangrijk punt vind ik dat het paard een zo natuurlijk mogelijk leven kan hebben binnen de marge die we hebben. Niet het extreme van alle werelden en ideeën maar wel een brede middenweg vinden waarbij je jezelf maar ook je paard zo gelukkig mogelijk kunt hebben. Kijkende vanuit een holistisch oogpunt. De juiste huisvesting voor wat je kan geven, de juiste voeding waar een paard echt wat mee kan, zonder naar merken te kijken. Het reduceren van ziektes, verveling en ongemakken. Opzoek naar de balans die vaak een hobbelige weg blijkt te zijn. 

Een hele zoektocht voor vele en daar ik wil graag mijn steentje in bijdrage. Ook om mogelijk andere specialisten te kunnen doorverwijzen of raadplegen. Zo kunnen we samen kijken naar jou specifieke problemen waar je tegen aan loopt.

Samen brengt meer dan alleen

Bonussen

Graag neem ik de tijd met jou tijdens Mastering Gaits om dit uit te zoeken. Om te zoeken naar de mogelijkheden en de oplossingen.

Om dit te kunnen bieden maar ook omdat ik weet dat jij dit kunt gebruiken, heb ik 3 thema's voor je waar ik bij mee wil denken. Op deze manier kunnen we jouw doel bereiken. Jouw paard lekkerder in zijn vel laten zitten. Een evenwichtig en gebalanceerd paard


Enter your text here...

BONUS #1
Voeding & Verzorging

Als jouw paard niet lekker in zijn vel zit kan voeding een grote rol spelen. Mocht het zo zijn dat ik merk dat jouw paard gezondheidsproblemen heeft (klein of groter) dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en oplossingen. 


BONUS #2
Harnachement

De hele communicatie tussen jullie valt of staat met het juist passende Harnachement. Ik kijk graag eventjes mee of het goed zit. Zijn er vragen of twijfels dan bespreken we die. Bit/bitloos, boom/boomloos en IJzer/IJzerloos. 

BONUS #3
Healing voor je paard

Mogelijk zijn er bepaalde gedragingen waar vragen over zijn, waaruit blijkt dat het fijn is om een healing aan je paard te geven. 


Jouw investering

Mastering gaits


€10.000

,-

Inclusief

  • 1 op 1 begeleiding van Temba
  • Intensieve instructie met een fijne opbouw
  • 3 Thema Bonussen
  • Reiskosten


Ontdek het E-book 'Flexibiliteit & Onbalans bij gangenpaarden'

Hierin staan allerlei verschillende vormen van onbalans beschreven. Welke vorm past bij jouw paard? Lukt het jou zelf om deze onbalans naar de juiste balans te trainen?

Wat anderen zeggen

O. Radier

Rocky Mountain Horse

"Eindelijk lekker tölten, soms nog wat rommelig, maar daar wordt aan gewerkt. Met dank aan de les van Temba Burrill, die kwam er al snel achter welke hulpen (meer teugel contact en meer been ) bij Mercy nodig waren voor de tölt. Hiervoor ging ze alleen in foxtrot, dit zit toch een stuk comfortabeler. En hele stukken met de oortjes naar voren. "

E. Zwaan

Mangalarga Marchador

"Met jouw professionele hulp komen we er wel Temba! We zijn er blij met je leerzame lessen!"

"Buiten marcheert hij al zo goed en nu leren we eindelijk zijn vertrouwen te winnen in de bak! Temba is een topper"
Over mij

De belevenis van flinke groei, een boost wil ik graag aan ruiters met hun eigen gangenpaard mee geven.  Soms door hard te werken en soms even een heerlijk moment genieten van het behaalde resultaat. De band die je wil versterken, versterkt hoe meer je onderneemt. Samen iets aan gaat. 
Als je angsten en/of onzekerheden kan loslaten, vertrouwen kan hebben in elkaar.  Het vertrouwen om jouw 'trots briesende' paard te rijden. Jij en ook je paard mogen het gevoel hebben, elkaar te begrijpen. Dat gun ik jou ook.

Het puzzelen met alle gangen maakt het voor mij extra interessant. Er ontstaat iets bijzonders als het lukt. Kwartjes die bij het paard vallen, briezende trotse paarden. Aha momenten bij de ruiter. Het blijft een kick geven.