Gaited Academy:
Viertakt

In deze cursus leg ik je alle gangen, voetvolgordes en beenzettingen uit. Een aantal rassen hebben typische kenmerken die ook de cursus uitgelegd zullen worden.

Beginnend gangenpaardenliefhebbers kunnen deze reeks goed volgen. Het wordt in begrijpelijke taal uitgelegd.

Ben je nieuwsgierig als therapeut, hippisch ondernemers of gevorderde. Je bent van harte welkom.

Als je net als ik, een enorme learn-a-holic bent. Vergeet dan niet je schrijfwaren klaar te leggen!

WAT BEDOEL JE?

Verschillende viertakt

Module: Zuivere viertakt

Deel 1 van de cursus
We gaan het hebben over zuivere viertakt.
Hoe het er uitziet, voetvolgorde en welke gangenpaardenrassen/ -kruisingen een zuivere viertakt lopen en hoe het heet per ras.

Module: Laterale viertakt

Deel 2 van de cursus.
We gaan het hebben over laterale viertakt.
Hoe het er uitziet, voetvolgorde en welke gangenpaardenrassen/ -kruisingen een laterale viertakt lopen en hoe het heet per ras.

Module: Diagonale viertakt

Deel 3 van de cursus.
We gaan het hebben over diagonale viertakt.
Hoe het er uitziet, voetvolgorde en welke gangenpaardenrassen/ -kruisingen een diagonale viertakt lopen en hoe het heet per ras.

Hoe ziet het er praktisch uit?

Deze Academy is alleen online te volgen. Dat maakt het ook prettig om het in je eigen tijd te bekijken.
Elke vorm wordt apart besproken. Dat betekent dat we elke week é;en module bespreken. Per module wordt er een Q&A gegeven. De Q&A's worden wel gepland via Zoom, zodat je daarin live en direct je vragen kan stellen aan mij. Dit wordt opgenomen zodat je het later terug kan kijken.

Het is ongeveer een uur per module wat je aan tijdsbesteding kwijt bent. Dit kan je ook in delen bekijken.

Investering

Gaited Academy: Viertakt

  • Alles wat je moet weten over de voetvolgorde, beenzetting, hulpen v ruiter & hoe het er uit ziet
  • begrijpelijke taal & interactief
  • Q &A per deel om al je vragen te kunnen beantwoorden
  • in eigen te bekijken als je het gemist hebt

Yearly

  • Working time 24/7 all days
  • 1 free meeting room
  • Max 15 team members
  • Free Tea & Coffee

Temba Burrill

Mijn naam Temba komt uit Zuid- Afrika. Ik ben dan ook een half Zuid-Afrikaanse in Nederland geboren.

Veel familie hebben we door Europa en Zuid- Afrika. Het reizen zit er met de (mielie)paplepel in gegoten. Ik reis graag met en zonder paard en/of mijn gezin.

Vele merken het al op. Gangenpaarden zijn mijn passie. Ik kan lezen en schrijven met ze.

Zelf heb ik een IJslander ruin, Segull en een Rocky Mountain Horse merrie Mae. Sweetheart is een mountain horse merrie die ik gered heb.

Doordat ik enorm gedreven ben door passie, wil ik jou verder helpen om jouw gangenpaard beter te leren begrijpen & veel plezierige ritten te bezorgen. Zo heb ik ooit Silfurfaxi als bedrijf gehad. Sinds vorig jaar heb ik een doorstart gemaakt met mijn bedrijf Connecting Gaits.

Met een holistische kijk, strevend naar fijn resultaat én een flinke dosis kennis neem ik je graag mee op reis. Want! We gaan zeer waarschijnlijk een hele hoop pan-nen-koek-en bakken! Door te buigen, te strekken, te vertragen, mogelijk spierpijn te krijgen en hersens te kraken. Hierin neem ik je stapsgewijs mee en zal ik het zo duidelijk mogelijk te maken in begrijpende taal.

Door heel divers en breed binnen de gangenpaardenrassen en -kruisingen kennis op gedaan te hebben en een opleiding Gangenpaardentrainer en -instructeur gevolgd te hebben in Duitsland, kan ik alle paarden met extra gangen begeleiden. Dat betekent dat ik jou binnen mijn aanbod zeker op weg kan helpen.

Van Quick-fix oplossingen hou ik niet. Wél enorm van duurzame, op lange termijn denkende oplossingen. Vandaar dat ik trajecten aanbied en dat er trainingen te volgen zijn waarbij ik veel kennis deel om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Tijdens mijn trajecten en trainingen kijk ik naar karakter en persoonlijkheid. Naar jullie verbinding, doordat ik makkelijk energetisch contact maak, voel ik op meerdere lagen jullie verbinding. Daar waar nodig kan zijn, kan ik dan ook een vertaalslag maken om jullie nog dichterbij elkaar te brengen.

Wat óók belangrijk voor mij is, is dat ik paard én mens samen mee neem in mijn 'kijk'. Zoals bijv. de houding van jullie beiden. Onafhankelijk van elkaar maar ook samen met elkaar. 

Berichten

BLOG

Stel je vraag aan mij