Adventskalender 8 december

Vandaag is het de 2e vrijdag van de maand!
Dat betekent het gratis ONLINE Gaited Café waar we elkaar ontmoeten, elkaar beter leren kennen en over allerlei onderwerpen praten met betrekking op Gangenpaarden. Ook de uitgelezen kans om vragen te stellen aan elkaar of over gangenpaarden. Het is als in een cafe. Je komt binnen wanneer je er klaar voor bent. We starten elke 2e vrijdag van de maand om 20.00u via Zoom.

Als het nieuw voor je is heb ik het uitgebreider voor je uitgelegd.
Ben je al deelnemer? Dan is dit nog even een extra reminder voor vanavond.

Ik heb éénmalig een link voor je voor vanavond 20.00u.
Wil je graag elke maand een reminder? Dat kan! Meldt je aan, onderaan deze pagina. 

Éénmalige link:
https://us02web.zoom.us/j/84091822645

Dit keer een Q&A! Stel je vragen aan mij. Dit heb ik nog niet eerder bij het Gaited Cafe
gedaan. Meestal komt er zo af en toe een vraag. Maar kom erbij en neem je ruimte om die
vraag te stellen waar jij graag het antwoord van wilt weten.

Wat anderen zeggen;

"Maandelijks komen we online samen. We leren elkaar kennen en hebben het soms ook over onderwerpen buiten onze paarden om. Ik kijk erg naar uit om de volgende keer weer te komen." 

Gratis online Gaited café

Tijdens ons café kun je er zelf in of uitstappen. Al haak je maar een half uurtje aan, het is mogelijk. We werken via Zoom. Zo hebben we hele uiteenlopende onderwerpen, denk aan;  gezondheid van onze paarden, gangen, buitenrit, gymnastiseren of hebben we andere thema's

Wat ontvang je van te voren.

Ongeveer een week (én de dag zelf) voordat de deuren naar het café open gaan, stuur ik je een e-mail met de juiste link voor een zoom meeting om te zorgen dat je er in kan. Mocht je niks ontvangen hebben stuur mij dan even een berichtje naar: 0611084900. Dat is er wellicht onverhoopt wat mis gegaan. Zorg dat jij zoom op je apparaat hebt staan. Beeld en geluid goed hebt én iets voor jezelf (hapje/drankje) hebt.

In het café

Tijdens het café gaat het over allerlei onderwerpen. Ook jij kunt hier gewoon een rol in spelen. Heb jij een onderwerp waar je het graag over wilt hebben of misschien ook wat vragen die je ons wil stellen. Maak er lekker gebruik van! 

Aan het eind

Heb je mensen (beter) leren kennen en heb je de mogelijkheid om contacten te maken buiten het café om. Bijv. via social media en je zou telefoonnummers uit kunnen wisselen als er behoefte is. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat jij er zelf van hebt gevonden.

Ben je enthousiast? Meld je aan om mee te doen met onze maandelijkse Gaited Café