Adventskalender 26 december

Mijn reis naar healings

Mijn reis naar healings- verhaal

Vanaf Jongs af aan was ik altijd tussen de (wilde) dieren te vinden.
Ik kreeg veel energetische informatie van andere mensen en dieren mee wat ik niet kon plaatsen. Introvert en stil waren woorden die bij me pasten. Redelijk in mijn eigen bubbel op zijn tijd omdat mijn emmer anders vol liep met alles wat er aan informatie bij me binnen kwam. Van denkbeelden, geluiden en emoties.

De ervaringen die ik als jeugdige mee kreeg was niet mis. Van het voelen hoe iemand zich sneed tot aan 'het witte licht' zien toen een oom (van mn moederskant) in Zuid-Afrika was aangevallen & beroofd (het witte licht was toen hij bewusteloos werd). Ook relaties die uit gingen van vriendinnen en dieren die om hulp vroegen (tot de laatste adem). Ik kreeg het allemaal mee in beelden, gevoel en stemmen.

Niemand kon hier iets mee of over zeggen. Ik was gewend aan mijn eigen energetische bubbel. Ik sprak er niet over, uit angst & schaamte. Eenzaamheid en het op slot willen zetten van mijn gave was dan toch een beetje het thema. Jarenlang heb ik alles geprobeerd te negeren. 

Alle dieren en vooral gangenpaarden hebben mijn gave omarmt. Paarden leken altijd dwars door me heen te kijken. We snapte elkaar. Een paar paarden op mijn pad hebben het slot open gebroken. Ik kon er soms naar luisteren maar nog niet omarmen. Stel dat het weer te heftige informatie is, wat ik door krijg.

Na 2 huilbaby's en jarenlang het ‘uitschakelen’ van mijn gevoel kon ik niet meer. Dat kon niet anders dan letterlijk op slot gaan. Ook al had ik door de jaren heen een heel team aan fijne energetisch aanvoelende mensen om me heen verzameld, ik durfde daar niks mee.

Tot ik merkte. Dit is wie ik ben, wat erbij me past én waar ik blij van wordt.

Middenin cojona tijd kwam ik net een beetje uit mijn depressie. Op dat moment hadden velen het over ‘Lichtwerkers’ en daar kon ik me ineens in herkennen. Ik begon hulp in te schakelen van een vriendin. Zij is oa healer en een aantal keer kon ze mij helpen om weer mijn eigen energie te voelen. Alles van buitenaf weer af te stoten. Waardoor ik steeds meer kon spelen met deze oefeningen. Ook werd ik me sneller bewust van wat van mij was of niet (meestal niet van mij).
Ik begon meer vertrouwen in mezelf te krijgen. De angst en schaamte verdween.

Dankzij ook andere healers en holistische (dier) therapeuten leerde ik o.a hoe snel, zacht en precies de doorgekregen informatie is. Het is nooit weg geweest.

Ik kan energetisch heel erg veel, zo blijkt.
‘Je MOET jezelf meer gaan vertrouwen’, zo luiden talloze adviezen van deze mooie mensen. Dit heb ik dan ook in het afgelopen jaar dmv allerlei healingen en soms readings ten harte genomen.

Ook ben ik het afgelopen jaar bij verschillende therapeuten geweest voor mijzelf en mijn dieren. Wat blijkt; De lecher antenne en biotensor zijn minder subtiel als mijn 'voelen’ en ‘weten’.
Dit voelt soms zelfs een beetje onwerkelijk hoor. Als een behandelaar mij om bepaalde supplementen uitmeet via een biotensor en ik begin eerder te reageren, houden ze mijn meting aan. 

Ik heb daar wel even aan moeten wennen.

 Elke dag ben ik nog verbaasd over de informatie die ik binnen kan krijgen. Het geeft me een dankbaar gevoel. 

Inmiddels help ik vele dieren en hun eigenaren.

- Van energetische voermeting,
- het aarden/gronden van dieren waardoor ze minder in angsten schieten.
- Het helpen in het verwerken van rouw.
- Stress verminderen en nog veel meer.

Wow zo tof om Temba aan het werk te zien en de informatie die doorkwam was zo prachtig!

Dus mocht jij een (huis)dier hebben die niet zo lekker gaat? Schakel Temba in!

Zij kan je helpen.

Dit alles zit inmiddels verweven in mijn trajecten en waar het passend is in alle trainingen en programma's. 

Mocht er ooit iets zijn waar je mijn hulp bij kan gebruiken.  Geef het aan.