Adventskalender 21 december

De terugkeer van het licht

Winterzonnewende!

Ik kan hier ongelofelijk naar uitkijken. Na deze nacht worden de dagen weer langer. 

Het is tevens voor vele landen een feest waarbij vaak rituelen voor komen, waarin je oude dingen los wilt laten. Wat je wilt achterlaten in dit jaar maar ook om je wensen te uiten voor het nieuwe jaar.
Bedank alles wat voorbij komt.

Zelf kijk ik terug op een bijzonder & mooi paarden jaar.

Zo had ik een aantal trainingspaarden die meer nodig bleken te hebben. Voor het eerst dat ik weinig heb kunnen trainen omdat ze gezondheids technisch een andere aanpak nodig hadden. Dit moest eerst opgelost worden, pas daarna kon de training herstarten. Interessant wel wat het me kwam brengen. Ze hebben allemaal thuis hun revalidatie afgemaakt. Wat in het vat zit verzuurd immers niet. Echter focus ik me meer op het trainings technisch aspect ook al kan ik r natuurlijk wel zorg in bijdragen.

Mijn zweepslag. Die houdt ik ook liever in 2023, als je het goed vindt.
 
Verder heb ik een enorme transformatie doorgemaakt vooral op persoonlijk vlak en daarmee ook als ondernemer. Waarin ik de eerste online groepsprogramma's heb ontwikkeld.

Ik voel me misschien nog het meest dankbaar om te merken hoe enthousiast iedereen is. Wie ik in dit enthousiasme ook heb mogen begeleiden en/of mogen helpen.
Het is zo heerlijk om te merken dat er veel klanten ook  een fantastische transformatie heeft mogen door maken. Ieder op haar/zijn eigen wijze.Wat mag jij los gaan laten en waar ben jij dankbaar voor van het jaar 2023?
Waar droom je over met je paard? 
Zijn er doelen/wensen/dromen om naar toe te werken? 

Schrijf de dingen op die je los wilt laten.
Schrijf ook op wat je wensen zijn . 
Gooi het papier of papieren in de kachel of de vuurkorf en houdt je aandacht erbij als het op brand. 

Ik hoop je te inspireren en kennis te geven over gangenpaarden en met name zodat je je eigen paard nog beter begrijpt. Vind je het leuk om mee te doen met mijn adventskalender of een andere dienst? Bijv. Mastering Gaits, een groepsprogramma, een Challenge oid?

Zou je een momentje kunnen nemen om een paar vragen te beantwoorden voor een testimonial. Het hoeft maar heel even van je tijd in beslag te nemen, beloofd!

Zou je deze onderstaande vragen voor mij willen beantwoorden, en deze per mail aan mij willen sturen?

1. Wat was je grootste uitdaging of probleem voordat je startte met volgen van mij, inschreef voor de adventskalender of een programma/traject oid?
2. Wat was je grootste inzicht(en)/take away(s)?
3. Wat zijn je grootste wins tot nu toe?
4. Waarom zou je de kalender/het programma/traject aanbevelen?

Zou ik deze mogen delen op de website en evt. op andere plekken? Zo ja, mag dat met je naam en foto of liever anoniem?

Mail het me naar temba@connecting-gaits.nl

Ik ben je eeuwig dankbaar!